Airbrush Tattoo
Artiesten / Steltenloper
Bakfiets / Huwelijk
Ballondecoratie
Bunjee Trampoline
Casino
Gekke kapster
Kapotte Keuken
Kerstmisdecoratie
Kinderquads
Mobiel hindernisparcours
Paardenmolen
Poffertjeskraam
Rodeostier mechanisch
Roofvogelshow
Sinterklaaskostuums
Tafels / Stoelen / Tentjes
Waxhanden
Workshops
Zandkaarten maken
Zandkaarten bestellen

Zandkaarten maken:
Klik op de afbeeldingen om te vergroten


Hoe word je in een handomdraai zand kunstenaar?

Er zijn vele unieke ontwerpen en mooie heldere kleuren voor jong en oud om uit te kiezen. Verbaas jezelf en je vrienden met prachtige zandkunst schilderijtjes! Er is geen noodzaak voor het gebruik van rommelige lijm, omdat de lijm al op de voorgesneden kaarten is bevestigd. Je kan gewoon beginnen door een gebied in de afbeelding af te pellen, zoals een sticker, en er gekleurd zand over te gieten, die aan de kaart vastgekleefd zal blijven. Pel het volgende gebied af, giet een andere kleur en herhaal dit proces totdat de kaart volledig gekleurd is. Het eindresultaat is een mooi en helder gekleurde beeld dat uniek is en je voor altijd zal doen verbazen! 

Naast de enorme pret, is het ook zeer educatief en helpt met het volgende:

creativiteit - verbeelding - fijne motoriek - concentratie - logische denken - zelfvertrouwen

Duurtijd workshop: kan doorlopend gegeven worden (bv op festivals, opendeurdagen,... of in sessies van min. 1 uur en max. 3 uur. Altijd in samenspraak met organisator.

Leeftijdsgroepen: 6 - 8 JAAR en  8 - 12 jaar en 12+Hoe maak je een zandkleurplaat?
Het maken van een zandkleurplaat is heel eenvoudig en bestaat uit 4 stappen:

1.
Verwijder een voorgesneden vlak met behulp van een prikker/tandenstoker.  Het vlak is nu plakkerig.  Tip: werk van kleine naar steeds grotere vlakken.

2.
Sprenkel het kleurzand over het verwijderde vlak van de kleurplaat.  Wrijf zachtjes over de kleurplaat om het kleurzand gelijkmatig te verdelen.  Gooi het overtollige kleurzand eraf.  Tip: werk van donkere naar lichte kleuren.

3.
Herhaal de stappen 1 en 2 tot de hele kleurplaat is ingekleurd.

4.
Plaats de kleurplaat in de doorzichtige bewaarhoes en hang het op of nog leuker: geef het cadeau.

Reacties van tevreden klanten: 

Na een fotospeurtocht door de buurt was de schat een party-box op het verjaardagsfeestje van onze dochter, Eva van 5 jaar. Wat een succes! 9 kleuters hebben zeker drie kwartier geconcentreerd zitten kleurzanden. Echt hele mooie werkjes gemaakt. Genoeg kleurenbakjes, lepeltjes, stokjes en kleurplaten en prima service. 

Tijdens het kinderfeestje van een van mijn dochtertjes voor het eerst gebruik gemaakt van Kleurzand en wat een SUCCES! Iedereen vond het helemaal geweldig. Absoluut een aanrader enne.... je hebt na de tijd alleen de stofzuiger nodig en dat is ook wel wat waard! (beter dan verf en lijm!) Jullie service is ook de moeite van het vermelden waard! Echt heel goed. Snel in huis en het ziet er erg netjes uit. Je kunt gelijk aan de slag! Heb net mijn tweede bestelling geplaatst, leuk om kado te doen en om vaker met de meiden te doen! Bedankt!


Ook pakketjes om thuis meer te maken zijn te verkrijgen.

OM NAAR ONZE PRIJSLIJST TE GAAN, KLIK HIER0475/66 32 38e-mail: dcvd@telenet.be
Reacties van onze klanten
Onze linkpartners
Contactformulier & Reisweg